Zeilschip Vrijheid

 

Ontspannen in het dekhuis of de lounge

Tijdens de vaartocht kunt u meehelpen met het hijsen van de zeilen of plaatsnemen achter het roer. Op een groot schip als de Vrijheid - 44 meter lang en ruim 500m2 zeiloppervlak - is er aan dek altijd wel iets te doen. Wilt u liever ontspannen? Ook dat is mogelijk in de ruime zithoek aan dek. Zelfs bij minder goed weer zit u hier droog onder een dektent. U kunt ook plaatsnemen in de oude stuurhut, die is ingericht als een gezellige loungeruimte. En het knusse dekhuis, met een ruime zithoek, bar, biertap en openslaande deuren naar het dek, is ook een aanrader! Het is een plek waar gefeest kan worden, maar u kunt er ook behaaglijk een boek lezen, rondneuzen in de boordbibliotheek, spelletjes of gitaar spelen of gewoon bijkletsen met uw reisgenoten, terwijl u via de patrijspoorten uitkijkt over het water.

Veel zitruimte in het dagverblijf

Ook benedendeks geniet u volop van uw verblijf aan boord van de Vrijheid. Daar bevindt zich het ruime en gezellig dagverblijf met een gezellig haardvuur en een open keuken. Het warme mahoniehouten interieur en de nautische inrichting creëren een aangename en maritieme sfeer.

Overnachten aan boord van de Vrijheid

Naast het dagverblijf en de keuken bevinden zich benedendeks 9 stijlvolle hutten: 2 vijfpersoons hutten, 5 vierpersoons hutten en 2 tweepersoons hutten, met 6 douches en wc's. Alle bedden zijn twee meter of langer. Alle hutten beschikken over centrale verwarming en koud en warm stromend water. Eén hut is wel heel bijzonder door haar ruime opzet, zithoek, hemeldouche en wc. Het is een extra luxe en ruime hut voor vier personen (deze is ook om te bouwen naar een gezellige 2 persoons hut met als indelingskeuze 1 x tweepersoonsbed of 2 enkele bedden). 
Deze ombouwmogelijkheid geldt ook voor 2 andere hutten. 

 BOEK GELIJK